Vad kostar hemstädning i Sverige

Vad kostar hemstädning i Sverige

Vad kostar en hemstädning i Sverige?

Hemstädning i Sverige kostar idag nästan ingenting. Generellt kan man säga att man betalar runt 200 kr timmen inklusive avdraget och då ingår material och resa i detta. Materialkostnaden specificeras tydligt i offert.

De orter vi vi jobbar mest i är då Sveriges 3 största städer.

Hemstäd utförs då av skickliga medarbetare som har utbildning. Kompetensen är på en hög nivå då det gäller vår personal. Gedigna utbildningar erbjuds all personal. Fler och fler har insett fördelarna med att anlita städproffs.

Hemstädningar för äldre med rabatt

Hemstädning för äldre med rabatt

Hemstädning för äldre med rabatt

Hemstädningar för äldre där erbjuder vi trygga städlösningar. Många medlemmar i PRO är kunder vi hjälper med städningar. Ofta kan det vid hög ålder kännas jobbigt att ta hand om den löpande städningen.

Många väljer att boka oss enstaka tillfällen, och det är för oss en bra lösning. De flesta blir glatt överraskade över resultatet. Målet för oss har alltid varit att leverera det yttersta. Du som beställare skall känna att du får valuta för pengarna.

Köp och dra nytta av städning

Letar du efter ett städföretag i Sverige? Då kanske du undrar vad fördelarna med att köpa en tjänst är jämfört med att städa själv. Du kanske tror att det är dyrt att anlita ett städföretag för detta ändamål. Men i verkligheten är det ofta mycket överkomligt. Här kommer vi att fokusera på fördelarna med att köpa en städtjänst och slippa leva i ett smutsigt hus eller hem!

För det första får du ett snyggt och glänsande hus. Detta är något som kommer att gynna dig och resten av familjen. Detta beror på att vi alla lever ett mycket hektiskt liv och ofta har svårt att få ihop livspusslet på ett bra sätt. Det gör stor skillnad om du får hjälp med städningen eller inte. Vi kommer ju hem för att koppla av och ladda batterierna, inte för att städa.

Om du planerar att köpa vanliga rengöringsmedel så behöver du inte köpa en massa rengöringsverktyg. På så sätt kan du använda städskåpen för andra ändamål eller bara tillhandahålla de mest grundläggande rengöringsverktygen i ditt hem. Du kan till exempel ha tvättmedel och rengöringshandskar. Du behöver dock inte ha de flesta av de dyra rengöringsverktyg som de flesta behöver.

Om du betalar för städning i Stockholm, Göteborg eller Malmö får du professionella städare som kommer till ditt hus för att städa det. Du kan vara säker på att de gör ett utmärkt arbete. Du behöver inte heller ta ut tid ur ditt hektiska schema för att städa eller känna skuld för att du råkar skjuta upp en tråkig uppgift.

Med oss blir din städning billig och enkel.

Välkommen för en gratis offert!