Vad rengörs av städfirman

Vad rengörs av städfirman

Vad rengörs av städfirman

Vad rengörs av städfirman samt vad rengörs inte. Allt detta varierar då dels på vad kunden bokat för tjänst. Genom att klargöra vad våra tjänster innebär så klarnar det kanske för er. Annars är ni mer än välkomna att fråga oss.

Vad som rengörs beror på tjänst ni bokat

Vad som då rengörs kan variera beroende på vilken tjänst du anlitat städfirman för. Har du då bokat exempelvis en flyttstädning så är det vissa saker som ingår. Andra saker kan vara tillägg eller saker som faller under annan verksamhet.

Många kunder tror tyvärr att avloppsrensning ingår. Detta är ett jobb som man gör själv eller kvartersvärden. Normalt kan man säga att städfirmor de utför allt inom städning. När det kommer till avlopp så är det yttre hålrum vi rengör. Således så tar vi inte isär avloppen under diskbänk, eller under tvättställ.

Dras tvättmaskinen fram

Dras tvättmaskinen fram

Dras tvättmaskin fram av städfirman?

Tvättmaskin dras fram vid flyttstädning om den går dra fram. Ibland kan det vara så att den är fastmonterad eller andra orsaker. Generellt så drar vi då fram den vid våra flyttstädningar. När det gäller hemstädning så dras den ej fram.

Sen kan du som kund självklart önska specifika saker vid bokning. Så sammantaget kan man säga att det vi kommit överens om gäller såklart. Så man kan förenklat säga att det du bokar rengörs av vår städfirma.

Hur väljer jag en städfirma

Hur du väljer städfirma är nog efter smak och tycke. Vad är viktigt för dig? Priset eller kvalitén på den städning du bokat? Dessa parametrar vet du bäst själv. När någon anlitar vår städfirma så får de prisvärd tjänst, och allt är utfört enligt bokningen.

Kanske är det viktigt för dig med snabba svar? Tydliga uppgifter på hemsidan om hur du begär en offert. Med oss som tjänsteleverantör så får du all service du önskar. Alltid sätts kunden i fokus och snabb offert ges inom 60 sekunder.

Med oss blir din bokning:

  • Lätt bokad online
  • Klar i tid
  • Väl utförd