Var det så enkelt att boka städhjälp

Var det så enkelt att boka städhjälp

Var det så enkelt att boka städhjälp

Var det så enkelt att boka städhjälp tänker du. Visst idag är det mesta online få att få hjälp när du behöver ligger alltid nära till hands. Närvaron på internet har aldrig varit större än idag. Hr ofta ser du en person på stan utan att bära en mobil i handen?

Boka städhjälp direkt med oss som har närvarotid dygnet runt på kontoret

Du bokar städhjälpen med hjälp av våra smidiga kontaktformulär. Där har du snabba svar och prisvärda städningar. Allt har vi som vi levererar som hör till städfirmans sysslor. Spelar ingen roll om det är under akut eller jourtid du behöver oss. Alltid finns vi reda att rycka ut. Qlean o rengöring då det passar dig.

Låt oss ghjälpa dig med din städhjälp:

När din tid inte räcker till finns vi tillhands

Känner du att tiden inte räcker till. Genom alla år har vi avlastat människor som vill göra roligare saker än att städa. Med oss får du mer egen tid och kan göra allt det där du annars inte hinner.  Förr skämdes många över att anlita städfirmor. Idag är det i många hem en vanlig enkel sak som de uppskattar. Vi med för den delen. Vi älskar att hjälpa till med allt i vår städfirma.

Lovar att anlita er igen säger många nöjda kunder

Det gör oss verkligen glada att fler och fler uppskattar våra insatser. Då vi är verksamma i hela Sverige så har vi många kunder i Malmö, Stockholm samt Göteborg och många fler orter. Det vi mest jobbar med är flyttstädning. Självklart med alla städtjänster du vill boka  med oss.

Alla har väl flyttat och vet hur jobbigt det kan vara med en betungande flyttstädning efteråt. Allt skall rengöras från tak till golv. Sedan kommer det en nitisk besiktningsman eller kvinna och checkar av. Dessa listor brukar vara långa och de följs noga. Ibland besiktigar inflyttande och det är mest korrekt. Lite besvärande är då både köpare av tjänst samt kvartersvärd och inflyttande skall besiktiga. Vi brukar försöka säga att släpp bostaden och återkom om det blir nedslag. Detta har vi förtydligat i villkoren, och då kommer frågan, hur många läser villkoren?

Lovar att anlita er igen

Lovar att anlita er igen

Så lova att anlita oss nästa gång vid flytten

Att flytta till ny bostad skall vara ett kärt minne. Att ligga sömnlös efter att du läst protokollet efter besiktningen är inte värt det. Du som var så nitisk och så hittar de lika fullt fel på utfört jobb. Inget drömscenario precis.