Värmlands Län

Värmlands Län

Värmlands Län

Hela Värmlands län kan boka smidigt via oss. Komplett städfirma som levererar kvalitet på städningarna. Sen att vi är billiga gör inte saken sämre. Skicklig personal levererar det bästa av det bästa. Verksamma i följande orter….

Sen givetvis alla orter i hela länet. Så var du än bor så är du lika välkommen att kontakta oss för en gratis offert. Bemannad kundtjänst under dygnets alla timmar. Kanske har du frågor eller andra funderingar.

Prisvänlig städfirma Värmlands län

Prisvänlig städfirma Värmlands län där alla välkomnas. Hela året har vi besökt hundratals bostäder. Alla har vi satt vårt signum på och lämnat skinande rena. Genom att vi har ett stort upptagningsområde, samt bilburen personal så finns vi för er.

Om det så är att ni vill ha flyttstädat eller bostaden rengjort inför en visning spelar ingen roll. Kanske är det en visning av en pågående försäljning som är i antågande? Stugan som behöver en grundlig städning. Fönstren behöver en fönsterputsning.

Garanti på flyttstädning i Värmland

Garanti på flyttstädning i Värmland där du som kund kan känna dig trygg i att anlita oss. Besiktning av flyttstädningarna görs antingen av inflyttande eller av kvartersvärd om sådan finns. Ofta så blir det missförstånd på detta område.

Läser ni våra villkor så framgår detta tydligt. Dessa villkor godkänner du vid bokningen via bokningsformuläret. Kunderna skall kunna känna att de vet vad de bokat. Så att boka med oss är tryggt och du vet vad som ingår.

Miljövänligt nyårslöfte

Miljövänligt nyårslöfte har vi gett redan första året. Att värna om miljön är något som vi prioriterar hårt. Genom att vi utbildar all personal hela tiden, så får de också all information som vi inhämtar från naturskyddsföreningen och andra instanser. Kan vi minimera detta att belasta miljön så är det bra. Idag finns det mycket information och all kunskap kan man bygga på sig.

När vi inhandlar material så tänker vi alltid på miljövänliga alternativ. Frakterna är också viktiga att ta del av. Att handla större mängder gör frakterna miljövänligare. Även all sortering vi utför bidrar till ett sundare klimat.