Flyttstädning Västerås

OM VÅR FLYTTSTÄDNING VÄSTERÅS

Jourstäd är en städfirma i Västerås som arbetar med både privatpersoner och företag. Det som vi gör allra mest och därför blivit speciellt bra, det är flyttstädning. Vi vet hur vi på bästa sätt underlättar för dig i din flytt och vad som vanligtvis krävs för att du som kund ska vara nöjd med vår flyttstädning. Det är redan mycket att göra när det vankas flytt, det ska sorteras, packas och organiseras, att dessutom behöva utföra en korrekt flyttstädning kan bli tungt. Anlita oss då, vi gör det enklare för dig.

För att du ska känna dig trygg med att överlämna flyttstädningen till oss, så ingår det även en nöjd kund-garanti. Denna innebär att om den som ska flytta in är missnöjd med något moment av vår städning, då kommer vi och gör om den.  Vår kvalitetsgaranti varar i sju dagar efter avslutat arbete, men går vid önskan att förlänga, låt oss bara veta på förhand. Självklart följer vi även Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning.

Boka flyttstädning i Västerås genom att kontakta oss enligt nedan:

0738-41 95 67
info@jourstadsverige.se

Städfirma Västerås

STÄDFIRMA VÄSTERÅS PRIS

Vi gör allt inom städning. Förutom att vi arbetar med flyttstädning så kan vi hjälpa dig med allt från dödsbostädning till byggstädning till enklare städning så som regelbunden hemstädning. Begär offert på det du behöver hjälp med så svarar vi så snart vi kan!