Vid flytt krävs en städfirma

Vid flytt krävs en städfirma

Vid flytt krävs en städfirma

Vid flytt krävs en städfirma som vet hur allt skall läggas upp. Efter att bostaden har tömts så kommer många funderingar.

Att göra lista vid flytten

Att göra lista vid flytten

Att göra lista vid flytten

Städningen vid flytten måste uppfylla mycket höga krav. En grundlig städning kan inte göras på några timmar, utan måste ske under många timmar.

Om entreprenören inte kan göra en grundlig städning är det enda alternativet att anlita en städfirma. Flyttstädningen tar bort all smuts och fläckar från huset och lämnar endast spår av slitage och ålder kvar.

Emaljytor, till exempel kök och badkar, måste rengöras djupt och noggrant. Stålull bör dock användas med försiktighet eftersom den kan orsaka repor. Finns bättre alternativ.

Tips på att göra:

  • Stänga av kyl och frys
  • Tömma bostaden
  • Adressändra

Att flytta in i nya bostad

Du är husägare och har ditt drömhem framför dig, med nycklarna i handen. Du tar med dig de första lådorna. Men när du ställer in lådorna i köksskåpen inser du att hyllorna är smutsiga. Så du börjar utforska.

Det finns ett tjockt lager smuts bakom rören i badrummet, och när du tar ut spisen ur väggen inser du snabbt att den inte har rengjorts på flera år. I köpekontraktet står det att huset måste hållas rent. Det kommer garanterat att komma klagomål.

Vad är en flyttstädning?

Vad är en inflyttningsstädning? Flyttstädning bör göras när du flyttar ut ur ditt hem för att göra det rent och snyggt för nästa hyresgäster/köpare. Utflyttningsstädning innebär att man djuprengör alla ytorna i ditt hem.

Vad innebär en utflyttningsstädning enligt avtal? De flesta överlåtelseavtal, oavsett om det handlar om en ny lägenhet, ett fritidshus eller ett hyresavtal, har särskilda regler om utflyttningsstädning.

Vem ansvarar för flyttstädningen?

Om inget annat avtalats är det i de flesta fall säljaren/uthyraren som är ansvarig. Om köparen inte är nöjd med städrutinerna är säljaren/ägaren ansvarig för att korrigera städningen.

Det är inte roligt att flytta, men det är ditt ansvar att lämna ditt hem i gott skick. Det finns många saker att göra när du flyttar, men om du inte vill göra dem själv är ett alternativ att anlita en städfirma.

Hos oss får du gratis offert 24/7/365 dygnet runt.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67