Vilken tid kommer ni och utför vår flyttstädning

Vilken tid kommer ni och utför vår flyttstädning

Vilken tid kommer ni och utför vår flyttstädning?

Vi kommer att utföra er flyttstädning vid den tidpunkt som ni har bokat med oss. Vänligen se till att ni har gett oss den exakta tiden för att undvika eventuella missförstånd. Vi strävar efter att vara punktliga och leverera en högkvalitativ städningstjänst för er flytt. Tack för att ni valde oss för er flyttstädning och vi ser fram emot att hjälpa er.

– Vi behöver veta vilken tid ni kommer för att utföra vår flyttstädning.
– Det är viktigt att ni informerar oss om den exakta tidpunkten för att vi ska kunna planera vår dag.
– Vänligen meddela oss så snart som möjligt så att vi kan organisera oss och vara redo för er ankomst.

Många frågor kommer från våra kunder. Vilken tid kommer ni och utför vår flyttstädning är en vanlig fråga vi får. Eftersom vi jobbar i hela Sverige med flera uppdrag inbokade samma dag, så varierar det. Glädjande är att vi levererar tjänster i hela Sverige.

Många trevliga kunder uppskattar vårt sätt att jobba. Flexibilitet är för oss en vana. Kunnandet hos oss är stort, personalen är välutbildade. Spetskompetens som utför alla våra jobb.

Vet ni vilken tid ni anländer vid flyttstädningen?

Vilken tid vi anländer beror på massor av faktorer. Ofta har vi flera uppdrag samma dag, så uppdragen bokas av en efter en. Så just den tiden vi anländer till dig får du inte veta exakt. Självfallet är det som så att om du skall möta upp oss en viss tid, så kommer vi självklart att bestämma en tid i god tid innan.

Vid vissa tillfällen så fungerar nyckelgömma, eller nyckel i brevlådan. Kom då ihåg att i god tid innan meddela oss detta. För oss är det bästa alternativet att det lämnas öppet, eller att nyckel finns tillgänglig. Gärna ett mms med bild på nyckelgömman är guld värt.

Vilken tidsåtgång kan man räkna med att en flyttstädning tar?

En vanlig fråga lyder, vilken tidsåtgång kan man räkna med att en flyttstädning tar? För oss så har vi speciella normer som på ett ungefär ger oss en tid för uppdraget. Många olika saker kan påverka tiden, kan då vara om det är spröjs på fönstren, inglasade balkonger eller andra tillägg som bokas. Men generellt kan man säga att mellan 4-8 timmar så hinns de flesta flyttstädningarna utföras.

Vilken tidsåtgång kan man räkna med att en flyttstädning tar

Vilken tidsåtgång kan man räkna med att en flyttstädning tar?

Sen kan det ju vara så att körtid, tid i bilen gör att det kan ta långt mycket längre att bli klara. Strävan är självfallet att ha personal så nära som möjligt. Men ibland kan det både bli sjukdomsfall, eller annat som gör det svårare att tidsberäkna.

Möter vi upp er en viss tid?

Är det så att det bestämts så i bokningen, så självklart ses vi en viss tid på platsen. Detta sätt används ofta då det finns tagg för att komma in i port. Vilka tider vi möter upp er syns tydligt i bokningsbekräftelsen du fått. Vid bokningen så fyller du i alla dina önskemål. Tid är pengar, så din tid som kund är lika värdefull som vår tid.

Våra kunder har uppskattat våra tydliga besked runt detta med tidsåtgången. Vårt mål är att det skall fungera smidigt för dig som kund. Att du känner dig trygg i att veta vad du bokat. Tydlighet är av stor vikt vid alla tjänster. Att kunna leverera bra tjänster till alla, med tydliga instruktioner är av stor vikt.

Kan vi bestämma tiden vid bokningen?

Självklart så kan vi om inte annat ge er cirka tider, ibland även en exakt tid. Alltid gör vi allt för att du som kund skall få en bokning med tidsangivelser, samt en komplett bokning för din tjänst. Allt detta dokumenteras tydligt för dig som kund och beställare. Frågor kanske du får efter en bokning? Ställ dem direkt till oss så skall vi svara. Att räta ut frågetecken är viktigt, både för dig som beställare och oss som städfirma.

Meddelar ni tiden när ni beräknas vara klara?

Absolut så får du veta tiden för när vi är klara. Antingen genom ett sms eller att du får fakturan via e-post eller ett samtal. Klartecken från oss ges på det sätt vi kommit överens om. Vår personal har från oss fått detta med tidsangivelserna som en del i jobbet.

Ibland händer det ju att nya människor skall flytta in redan samma dag. Dom vill också veta vilken tid de skall räkna med. Då kan dom planera sin flytt på bästa tänkbara sätt. Så många är inblandade i just detta med tidsangivelser vid flytten. Vår strävan är att vara så tydlig det bara går mot dig som slutkund. Tidskalendern står till ert förfogande. Så hjärtligt välkommen med din bokning. Anlita oss kan alla göra, både företagare och privatpersoner. Låt oss hjälpa er med det ni önskar. Städfirma som bidrar till att alla i Sveriges avlånga land skall kunna anlita rätt hjälp.

Flexibiliteten hos oss gör att du som kund aldrig skall bli besviken. Du som kund är för oss den viktigaste pusselbiten. Välkommen att bli en del av vår städfirma. På återhörande.